Ons verhaal

 

 

Onze waarden

Van visie naar realisatie

De Köfte Schotel, een favoriet bij de gasten. Omdat Köfte bij de meeste mensen direct in de smaak valt, is de bedenker altijd bezig geweest met het verbeteren van de Köfte schotel. Het malse vlees wordt door de chefs nauwkeurig geselecteerd en gemarineerd, zodat alleen de beste kwaliteit en het meest smaakvolle Köfte geserveerd kan worden. Een Köfte schotel wordt meestal in luxerestaurants geserveerd en behoort tot één van de kwaliteit producten op het menu. De oprichter had daarom de visie om een “fastfood” restaurant op te zetten gericht op köfte die het thuisgevoel van Turkije meegeeft in een moderne setting. Köfte wordt altijd met veel aandacht gemaakt en duurt ook langer om klaar te maken.

De uitdaging lag bij het vinden van een efficiënt bereidings- en serveersysteem. Dit hebben wij naar onze mening geperfectioneerd. Terwijl onze gasten wachten worden alle gerechten volgens recept op dezelfde authentieke wijze bereidt.Via een oproepsysteem verschijnt er direct een melding zodra het eten klaar is. Onze gasten ontvangen hun eten snel, warm en vers op tafel. In onze huiselijke en vriendelijke omgeving is er ruim veertig zitplaatsen voor vrienden en families.

Köfte Kitchen biedt ook een uitgebreide salade bar waar onze gasten voor een zachte prijs hun eigen salades kunnen samenstellen om mee te nemen of om direct op te eten.

 

Pure gezelligheid voor familie & vrienden

Als je aan Köfte Kitchen denkt, dan denk je vooral aan de gezelligheid van de zomer. De barbecues met je vrienden en familie. Lekker samen genieten. Dat is waar wij voor staan. Van daaruit is het idee ontstaan om de Köfte gerechten naar een groter publiek te brengen door het toegankelijk en familie vriendelijk te maken. Köfte Kitchen is daarom voor iedereen die graag het liefst voor een goede prijs, een snelle service en met ware kwaliteit wil eten.

Een Turkse fastfood restaurant in een modern jasje. Wij denken dat Köfte Kitchen de oplossing is voor de multiculturele wijken in Amsterdam omdat wij dezelfde gemeenschappelijke normen en waarden delen. We zijn trots op onze cultuur en het behouden van onze eeuwen oude tradities en recepten. Maar wij geloven ook dat tradities met de tijd moet mee moeten gaan.

 

Wij zijn van de generatie waarin wij bewuster omgaan met ons eten. Wij bereiden daarom al onze gerechten met veel voorzorg zodat we de juiste kwaliteit leveren. Ouders geven hun kinderen ook liever eten zonder enige kunstmatige ingrediënten omdat de gezondheid van hun kinderen hoog in het vaandel staat. Zo zijn wij één familie en iedereen die bij ons eet behoort dan ook tot onze familie, deze liefde proef je in ons eten!

 

 

De Köfte Schotel

Köfte zijn vleesballen die gestoofd, gekookt of gegrilld kunnen worden. Men zou het kunnen vergelijken met een gehaktbal. Wij kunnen zeggen dat onze vlees het beste is omdat wij hoge standaarden hanteren bij het selecteren van de juiste vlees kwaliteit. Ons vlees komt uit een biologisch veehouderij waarin de dieren een vrije uitloop hebben.

Zij zijn op een natuurlijke wijze gevoedt en grootgebracht. Ook onze ingrediënten waarmee wij het vlees marineren zijn puur natuur en biologisch gekweekt. Wij hebben het beste voor onze gasten voor, en gaan daarom verantwoordelijk om met het eten dat wij serveren.

De vleesgerechten worden op een houtskoolgrill a la minute klaargemaakt en zijn dus vol van smaak! Traditioneel bestaat een schotel uit Köfte van rundvlees met rijst, seizoensgroenten en saus. Voor de liefhebbers serveren wij het ook op deze manier. Onze gasten hebben onder andere ook de keus voor Köfte met franse frietjes en salade. Wij hebben een gevarieerd menu samengesteld dus er is voor ieder wat wills.